Блог на Райфайзенбанк

Бъди еко  открий сметка дигитално и се включи в зелената инициатива на банката без допълнителни усилия и време от твоя страна. 

 

Може би вече си чувал и дори знаеш много неща за дигиталното откриване на сметка? Като например, че е много по-бързо от това да я откриеш в офис? 

Така е, онлайн откриването на сметка е бързо, защото си спестяваш посещението на офис, евентуалното изчакване и обработка на документи. А онлайн отнема само няколко минути. Разбира се, в нашия офис ще те посрещне любезен служител и ще ти съдейства с всичко необходимо. Но всъщност откриването на сметка е лесно и можеш да го направиш и сам дистанционно. 

Дадигиталното откриване на сметка е много лесно – става в няколко стъпки и с няколко клика. Най-лесно е през мобилното приложение RaiMobile, почти всички клиенти на банката го правят през него. Няма сложни форми за попълване, процесът е интуитивен и те води през няколко бързи стъпки. Телефонът е постоянно в ръцете ти, защо да не го използваш и за нещо важно като откриването на сметка? 

Много е удобно това, че онлайн през компютър или телефон можеш да откриеш нова сметка и да станеш клиент на банката по всяко време и от всяко място – докато пътуваш за работа сутрин, по време на почивка или вечер от дивана вкъщи. 

Ако си знаел за всички тези предимства и въпреки това не си се възползвал, сега ти даваме една нова, много голяма причина да откриеш сметка дигитално. Тази причина ще те накара да се почувстваш специален и да станеш част от една голяма общност, която полага грижи за това земята и нашата страна да бъдат по-добро място за живот. 

От скоро Райфайзенбанк осигурява засаждането на едно ново дръвче за всяка дигитално открита сметкаКолкото повече нови сметки, открити онлайн, толкова по-зелен ще става светът около нас! При това без никакви допълнителни усилия, време или инвестиция от твоя страна! 

Инициативата се осъществява в партньорство с най-активната неправителствена организация в тази сфера Гората.бг. Заедно с теб и с Гората.бг ще допринесем за една по-зелена България. 

  • Избери банкова сметка с дебитна карта или най-подходящото за теб пакетно предложение от тук. 

Открий изцяло онлайн и остави твоя силен зелен отпечатък! 

Ще получиш сертификат на твое име за участие в най-новата зелена инициативата на банката. Този документ няма да ти послужи да си намериш по-добра работа, но винаги ще ти напомня, че си бил част от общите усилия да направим средата, в която живеем, по-добра за нас и бъдещите поколения. Пък и може да се похвалиш с него в социалните мрежи и да бъдеш добър пример за твоите познати 

в За банката, Корпоративна социална отговорност, Любопитно, Промоции
Етикети: