Блог на Райфайзенбанк

Искаш да си купиш нещо точно в този момент. Имаш нужда от услуга веднага. Само че нямаш цялата сума, а не искаш да плащаш лихва върху пазарната цена. Е, това вече е възможно чрез разсрочено плащане и без оскъпяване. Разсрочено плащане без оскъпяване? За някой това сигурно звучи като подвеждащо послание. Само че подобна възможност вече наистина съществува в България. 

Първата  у нас карта за плащане на вноски без никаква лихва е резултат от партньорството на Райфайзенбанк с финтех компанията Solvy. Карта ВНОСКА е продукт, който ще промени ежедневното пазаруване на всички нас. Ето как ще стане това и как да се възползваш от изгодната възможност. 

Как работи? 

Карта ВНОСКА позволява да разсрочваш плащания на равни вноски до 12 месеца напред във времето при 0% лихва. Важно е да знаеш, че с картата може да се пазаруват стоки и услуги единствено на ПОС терминал или онлайн, но не и да се тегли кеш от банкомат или да се правят други преводи по сметки. 

Къде мога да пазарувам с карта ВНОСКА? 

Карта ВНОСКА от Райфайзенбанк може да използваш за пазаруване в рамките на широка партньорска мрежа, която към момента включва много от най-популярните брандове на българския пазар като SportVision, Buzz, Dress4Less, Flair, Колев и Колев, Andrews, Welhome, Za-za, Notino, Answear, Kinderland, Farfetch, Gearbest и др. Сред последните са Техномикс, Метро, ФантастикоМрежата от партньорски магазини постоянно се разрастваТака ще получаваш нови и нови възможности за удобни и изгодни покупки на вноски без оскъпяване както на по-големи стоки като черна и бяла техника, така и на дрехи, обувки, детски играчки, дребна електроника, стоки за дома 

Как се определят вноските? 

Управлението на плащанията и следенето на баланса се осъществява през мобилното приложение. Тук получаваш промоционални оферти и персонални предложения от търговците, следиш постоянно разрастващата се мрежа от магазини, разглеждаш тематично персонализирано съдържание според интересите ти. 

Какъв е кредитният лимит? 

Кредитният лимит се определя индивидуално, така че да гарантира удобното и безпроблемно използване на картата в ежедневието. 

Как да се сдобия с първата безлихвена кредитна карта? 

За най-голямо удобство, карта ВНОСКА може да бъде поръчана онлайн от сайтовете на Райфайзенбанк или Vnoska.bg. Картата може да бъде заявена и в офисите на банката. 

в За банката, Продукти
Етикети: