Блог на Райфайзенбанк

Ако в миналото се налагаше да посещавате офис, за да сключите застраховка, то сега няма нужда да излизате от дома си. Процесът вече е изцяло дигитален и се случва с няколко клика, като може да избирате между различни видове застраховки, които да отговарят на вашите специфични нужни. По-долу ви представяме 5 причини защо изключването на онлайн застраховка е правилният избор.

Сключването става за минути

Забравете за посещаването на офис и ненужното чакане, за да изберете правилната застраховка за вас. Сега всичко се случва онлайн, като полуците се попълват и подписват дигитално и пристигат при вас по куриер. Това ви спестява време, което може да отделите за разходка или повече време с децата.

По-лесно сравнение

Преди да изберете застрахователния си план, може да сравните всички възможни алтернативи. Може да направите това бързо и лесно онлайн от дома си. Това ще ви спести много време, като сравнявате много различни планове бързо и удобно.

По-малко документи на хартия

Стандартните застраховки изискват попълването на много документи на ръка. Това е процес, който изисква да отделите време  и да следите да не направите грешка при попълването. Онлайн закупуването на застраховка ви спестява това, като бързо и лесно може да направите нужните корекции.

Ясни условия

Онлайн сключването на застраховка ви гарантира, че всички условия са описани подробно и може да ги проверите във всеки един момент. Така цялата информация за продукта е лесно достъпна, за да се чувствате сигурни и да се доверите на прозрачни процес при сключване на застраховката.

Подновяването на полицата е лесно

Всяка застраховка има период на валидност. Щом той изтече, трябва да подновите застраховката си. Понякога обаче се случва да забравим за това и да го разберем в последствие, които се наложи да разчитаме на някое от покритията. Ако сключите застраховката си онлайн, може да я подновите преди срокът да изтече и да платите онлайн без да права агентът ви да ви посещава, или да ходите до офис на застрахователя си.

Изберете своята застраховка от УНИКА и я сключете изцяло онлайн бързо и удобно от всяка точка. 

в Любопитно, Продукти