Блог на Райфайзенбанк

В крак със световната тенденция за увеличаване на дигитализацията в ежедневието и управлението на личните финанси, в началото на годината Райфайзенбанк отвори първите си безкасови офиси в България. 

С какво безкасовият офис е различен от останалите банкови клонове? 

В офисите от ново поколение може да получите всички банкови услуги, които са достъпни и в другите клонове. Фокусът тук обаче е върху консултациите, общуването с клиента и електронните банкови операции. В какво се изразява това? Внасянето и тегленето на пари в брой не се прави на каса, а на последно поколение АТМ-и (или банкомати с депозитни функции). Така се спестяват средства от такси за операции на каса. Зоната работи 24/7. А и процесът е много лесен, удобен и сигурен. По този начин се намалява възможността за образуване на опашка и така ако вие се нуждаете от важна консултация или съвет за личните ви финанси, ще бъдете обслужени компетентно и своевременно. 

Защо да посетя безкасов офис? 

Както и при останалите офиси на банката, и в безкасовите центрове ще получите съдействие за сметки и пакети, потребителско и ипотечно кредитиране, застрахователни полици, откриване и работа с онлайн и мобилно банкиране, както и при всички видове безкасови преводи в лева и чуждестранна валута. Предимството тук е, че заради изнесените на банкомат операции по внасяне и теглене, служителите разполагат с по-голяма възможност за задълбочена консултация на живо. Тя ще ви е необходима, ако ви предстои да вземете особено важно финансово решение, като теглене на потребителски или жилищен кредит, например.  

Къде се намират новите офиси? 

Специализираните центрове за консултации и банково обслужване засега са достъпни в София, Пловдив и Пазарджик. 

В новите безкасови офиси служителите на банката посвещават цялото време на за консултации и намиране на най-добрите финансови решения за клиентите. Заповядайте, за да се убедите. За всички останали операции – използвайте 24/7 зоните за самообслужване, както и непрестанно развиващите се дигитални канали, които позволяват да управлявате парите си много удобно и сигурно. 

в Любопитно
Етикети: