Блог на Райфайзенбанк

По време на пандемията дигиталното стана нормално за голяма част от хората. Наложи се така да общуваме, все повече така пазарувамеМного хора се научиха така да управляват и парите си  електронно, без да ги докосват и по най-лесния начин – през мобилния телефон. През последната година борят на потребителите, които използват RaiMobile, се увеличи двойно. Ти все още ли не си сред тях? Ето няколко причини да започнеш да използваш мобилното банкиране на Райфайзенбанк. 

Лесно е. Не са нужни специални технически умения 

Няма от какво да се притеснявате, със сигурност ще се справите с мобилното банкиранеЗа да го използвате не се изискват никакви специални технически умения. Много е лесно, който е опитал, се е убедил. Всичко, което е необходимо, е да влезете през телефона си в интернет и да свалите мобилното приложение. Свалянето на апликацията RaiMobile и регистрацията става с няколко лесни стъпки и в рамките на 2-3 минути. Оттам нататък приложението ще ви води. Менютата са ясни, максимално интуитивни. Целта на RaiMobile е точно такава – да ви улесни и да ви даде бърз и удобен достъп до вашите пари. Всичко, което искате да направите, било то превод или плащане на битови сметки, е изключително лесно, само в 3-4 стъпки. 

Възрастта не е бариера 

В Райфайзенбанк имаме активни потребители в дигиталните канали както на 18, така и на над 80 години. Всеки трети клиент на банката използва активно мобилното приложениеТова е така, защото то е съобразено изцяло с нуждите и техническите способности на потребителите, така че да е възможно най-лесно за ползване.  

Ставаш клиент на банката без посещение на офис 

Всеки може да си открие сметка и карта през RaiMobile и така реално да стане клиент на Райфайзенбанк без да посещава офис. На така наречения home page има бутон Стани клиент. Натискате и процесът ви води какво трябва да направите. Изцяло дистанционно. Още същия ден може да ползвате новооткритата си сметка в банката.  

Плащаш от дивана 

През RaiMobile може да извършваш от вкъщи почти всички операции, за които до скоро се налагаше да ходиш в офис. На първо място, да правиш преводи и да плащаш битови сметки по всяко време и от всяко място. Настройката за автоматично плащане е много удобна, защото така се избягва рискът от просрочване, начисляване на лихва от доставчика на съответната услуга или спиране на тока, например. Освен това не се редите на опашка, не се налага да правите регистрации в други електронни платформи, да помните други пароли. 

24-часов достъп до парите 

С мобилното приложение получаваш достъп до парите си по всяко време и от всяко място. Можеш да следиш движението по всичките си сметки, детайли за трансакциите, колко пари си използвал и колко ти оставатДруго предимство на RaiMobile е, че когато получиш превод, банката те информира с т.нар. пуш нотификация. На кой не му е приятно като си получи заплатата, веднага да разбере за това? 

Оптимизираш разходите и приходите 

Една от най-новите и много интересни опции в RaiMobile е за анализ на разходите – за определен период можеш да видиш за какво си харчил заплатата си – храна, забавление, пътуване. Така може да си дадеш сметка за някои излишни разходи и лесно да оптимизираш бюджета си. Ако имате кредитна карта, през RaiMobile с един клик можете да обърнеш натрупаните точки в пари. 

Повече сигурност 

Голямо предимство е, че можеш да заключваш картите си при съмнения за чужд достъп – по-бързо е от обаждане до кол центъра. Удобна функция е и заявката за застраховка, особено непосредствено преди или по време на пътуване, докато вече сте на път.  

Не трябва да помниш номера на сметки 

Може да използваш запазени образци, ако често превеждаш към определена сметка. RaiMobile позволява да правиш преводи единствено по телефонен номер, без да знаеш номера на сметката на своя познат, стига и той да е клиент на Райфайзенбанк. Парите се получават веднага. Това е най-удобният начин да разпределите общ разход с познати – например, ако събирате пари за общ подарък, или някой е купил обяд за екипа в офиса. 

в Любопитно
Етикети: