Блог на Райфайзенбанк

Коледните празници наближават и неизбежно започваме да мислим за подаръци. Чудим се дали да разгледаме какво има във всички магазини, които сме набелязали, дали подаръкът ще се хареса. Списъкът с възможни грешни решения и притеснения при избора на подарък е дълъг. Има обаче подаръци, с които няма как да сгрешите.

Различните медальони и монети от благородни метали са красив и ценен подарък. Те могат да бъдат персонализирани със зодията на получателя, да изобразяват харесвани от него животни или цветя, както и да са тематично свързани с отбелязвания празник. И не на последно място, с такъв подарък вие не харчите пари за още една непотребна вещ, а правите инвестиция от името на човека, на когото го подарявате.

Сега редица изделия от благородни метали са по-достъпни, благодарение на промоция от Райфайзенбанк. Широката гама артикули на преференциални цени е съобразена с празничния календар и включва сребърни медальони със зодиите Скорпион, Стрелец и Козирог, както и сребърен възпоменателен медал Св. Николай Чудотворец. Част от промоцията са още сребърна монета „Виенска Филхармония“, както и сребърни кюлчета-медальони с оригинален дизайн на животни и цветя.

--

Важно! Промоционалните цени на продуктите са валидни до 31 януари 2020 г. включително или до изчерпване на количествата. Продуктите могат да бъдат закупени в над 70 офиса на Райфайзенбанк, където наред с артикулите на промоция, банката предлага и традиционните златни и сребърни монети и кюлчета, както и подходящи за подаръци за малки деца медальони и комплекти за бебе. Пълният каталог на продуктите с намалени цени, както и списък с обслужващите офиси на Райфайзенбанк, които ги предлагат, са достъпни на сайта на банката в секция благородни метали.

в Любопитно, Промоции