Блог на Райфайзенбанк

През далечната 1949 г. на вечеря с приятели на Франк МакНамара му хрумва идеята за кредитната карта, а година по-късно тя вече е реалност. Замислена като средство за плащане на стоки при „забравен портфейл“, днес кредитната карта е неизменна част от ежедневието ни и се е превърнала в съвсем естествен начин за разплащане. Тя има редица преимущества, които са атрактивни не само за крайните потребители, но и за хората с малък и среден бизнес.

Обичайно се сещаме за кредитните карти около Коледа, когато имаме редица предвидени и непредвидени разходи, а собствениците на собствен бизнес сякаш забравят, че специализираните бизнес кредитни карти могат да им бъдат изключително полезни не само около празниците. Mastercard Business на Райфайзенбанк позволява да покривате фирмени разходи при пътувания, гориво, самолетни билети и различни стоки, свързани с дейността на компанията ви, без постоянно да се налага да носите пари в брой. Така освен удобство, картата ви предоставя и сигурност, като свежда до минимум риска от загуба на пари. Бизнес кредитните карти на Райфайзенбанк са с 50-дневен безлихвен период за възстановяване на сумите по платени покупки. Те имат още предимства - плащайки покупки с Mastercard Business от Райфайзенбанк се отличава с атрактивна програма за лоялност.

Най-хубавото е, че ако заявите своята бизнес кредитна карта Mastercard Business до края на декември, не дължите и такса за месечно обслужване следващата една година. Неустоима коледна оферта, нали?  

в Продукти, Промоции