Блог на Райфайзенбанк

Мира Драганова е кастинг режисьор и собственик на кастинг агенция. За зрителите обаче тя е по-известна с изявите си пред камера и участията си в рекламни и музикални клипове. Сред тях е и присъствието ѝ в последната ни реклама за жилищен кредит. Но преди да ви разкажем как Мира попада в клип на Райфайзенбанк, ще ви споделим няколко интересни неща за нея.

Мира се занимава с кино, заснемане на реклами и музикални клипове на изпълнители като Графа, Любо Киров, Спенс, Криско, Тита и много други. Била е част от екипа на няколко хитови български сериала и шоу продукции. Преди да се насочи към работата като кастинг режисьор, Мира е част от екипа на балет „Нова“. Кариерата ѝ на професионален танцьор я среща с изключително много хора и това отключва страстта ѝ да работи с тях зад камера.

Как участва в кампанията ни „Smart решения за дома“

Мира изиграва героинята от рекламата на Райфайзенбанк случайно. Изборът на актриса удря на камък и Валери Милев, режисьорът на продукцията, ѝ предлага да застане пред камерата. Мира приема без да се колебае и споделя, че се е забавлявала изключително много по време на снимките. Тичала е из София при доста високи температури и разказва, че умореното ѝ изражение в клипа е съвсем реално. Във финалните кадри на видеото дори снове по стълбите нагоре-надолу, за да има автентичен вид.

Мира споделя, че дълго време очаква рекламата да излезе по телевизията и е била много нетърпелива. След като рекламният клип се завърта в ефира, непознати започват да я спират на улицата с въпроса дали е изключила ютията. Някои дори ѝ изпращат забавни мемета по повода в социалните мрежи.

Друг любопитен факт е, че когато Мира продава жилището си, бъдещият собственик го закупува чрез жилищен кредит от Райфейзенбанк.

Има ли прилики с героинята от клипа

Когато Валери Милев описва героинята на Мира, ѝ споделя, че е нейна противоположност, защото е много организирана в работата си.

В личния си живот обаче тя изцяло се припознава в образа, с малката разлика, че не глади. Затова никога не ѝ се е случвало да забрави ютията включена, но може да се похвали с други забавни ситуации. Не са малко случаите, в които забравя ключовете за жилището си вътре и просто затваря вратата отвън. Много пъти същото се е случвало и с колата ѝ. Оказва се, ключовете са голям проблем за Мира, защото често ги забравя. Намира решение като си купува ключодържател, който е толкова огромен, че трудно може да остане незабелязан. Или поне тя тайно се надява да е така. J

 

в За банката, Интервюта, Любопитно, Промоции