Блог на Райфайзенбанк

Тогава можете съвсем заслужено да поставите вашите планове на първо място

Марк Твен казва, че „Възрастта съществува само в съзнанието. Ако не мислиш за нея, тя не съществува“ и ние вярваме в това. Днес все повече хора доказват, че „животът започва“ на 50, 60 или дори 70 години. Натрупаният житейски опит и свободното време след пенсиониране ви дават възможност смело да реализирате мечтите си.

Да купите ново имущество или да ремонтирате дома си

Сещате ли се за онази къща в близост до планината или морето, за която всеки път, когато забележите по пътя, се питате: „А, ако беше моя“? Или за дълго отлаганото освежаване на дома ви, което винаги остава на заден план. Вече няма нужда да очаквате удобния момент, за да предприемете тези стъпки, защото личната ви удовлетвореност и спокойствие са най-важни.

 

 

Да посетите всички онези места, които остават за следващото пътуване

Пътешествията ни носят спомени за цял живот, показват ни колко разнообразни лица може да има светът и ни правят по-богати. Има места, които винаги сме мечтали да посетим, да се потопим в историята и културата им и да отнесем частица от тях със себе си. Тези моменти са безценни и задължително трябва да ги изживеете. Затова помислете кое е онова кътче от света, което винаги сте искали да посетите… И го направете сега.

Да изненадате близките си с нещо, за което тайничко мечтаят

С времето осъзнавате колко важно е близките ви да се чувстват добре и колко е сладко да ги поглезите понякога. Внуците тръпнат от нетърпение всеки път, когато на пазара излезе нова електронна игра, най-новият мобилен телефон, с който могат да карат самолет с помощта на VR или имат нужда от нов компютър, за да работят лесно с дизайнерските програми, които са решили да научат. Макар и пораснали, децата ви също биха се зарадвали на вашата протегната ръка. Дали ще им помогнете с част от сумата за закупуване на нов автомобил или с онзи супер модерен телевизор, за които постоянно говорят, зависи от вас.

Хобито, за което не е оставало време преди

Когато не сте обременени от работата, имате толкова много свободно време, което да вложите в забравени любими занимания. Трябва само да се сетите за всички онези пъти, когато сте си казвали, че е крайно време да си вземете фотоапарат и да се потопите в света на фотографията или да се отдадете на плаване и да си вземете онази лодка, с която да се радвате на несравнимото усещане да сте в открито море. Какво по-хубаво от това?!

Райфайзенбанк застава зад вас и вашите планове, защото няма нужда да чакате повече. Може да се възползвате от облекчени изисквания за кредит. Новият  ни потребителски кредит за пенсионери е единственият на пазара, разработен специално за вас, който позволява отпускане на кредит без съдлъжник за суми до 15 хил. лв. Максималният размер е 30 хил. лв. Срокът на предлагания от банката кредит е до 7 години, а минимално изискуемият доход – 208 лв. (минималната пенсия в страната). Продуктът на Райфайзенбанк е с фиксирана годишна лихва от 6.95% за първата година. Той включва безплатна застраховка „Живот“, възможност за откриване и на сметка „За пенсия“ без месечна такса, ако в текущия месец по нея е получен превод над 145 лв., заедно с безконтактна дебитна карта без такси за откриване, обслужване и теглене от банкоматите на банката в страната.

 

в Любопитно, Продукти, Промоции