Блог на Райфайзенбанк

На 27.03.2018г., в Аулата на Софийския университет се проведе официална церемония по връчване на дипломите на завършилите Академията за управители (Branch Management Academy) на Райфайзенбанк (България).

Академията е важен стратегически проект за Райфайзен Банк Интернешънъл и е сред най-успешните вътрешни обучителни програми за развитие на лидерски и продажбени умения. Програмата е разработена специално за управители на банкови офиси в Групата Райфайзен, като на по-късен етап са включени  ръководители на микробизнес центровете и на ипотечни зони на банката.

В Райфайзен (България) проектът стартира през 2016 г. и  вече има над 160 обучени ключови служители. Програмата е разработена на база на метода "обучение чрез преживяване", при който чрез бизнес симулации и игри, участниците усвояват нови умения и знания за  успешни бизнес модели, и  надграждат своите лидерски и професионални умения.

За целта на академията, от Райфайзен Банк Интернешънъл са лицензирани петима вътрешни обучители.

Дипломите за успешното завършване на предизвикателството бяха връчени лично от Оливер Рьогл (Председател на УС на Райфайзенбанк), Ани Ангелова (Член на УС, Банкиране на дребно), Надежда Пенева (Директор дирекция Продажби – Банкиране на дребно) и Рада Йосифова (Началник отдел Човешки ресурси).

„Служителите сте най-ценният капитал на нашата организация и затова се стремим да предоставяме разнообразни възможности да бъдете предприемчиви, и да насърчаваме вашето професионално развитие чрез проекти като Академията за управители, която завършвате днес.“, заяви Оливер Рьогл по време на официалното откриване.

Водещ на тържествената церемония бе Виктор Балабанов, част от екипа обучаващи по програмата.

в За банката, Любопитно

Препоръчваме още