Блог на Райфайзенбанк

На официална церемония на 26.02.2018г. Българският форум на бизнес лидерите раздаде годишните награди за отговорен бизнес за 2017 г.

Статуетката в категория „Инвеститор в обществото”, привлякла 35 номинации – най-много в цялата история на конкурса, бе връчена на Райфайзенбанк за дарителската кампания „Избери, за да помогнеш“.

В 15-ото издание на най-утвърдения и престижен конкурс за корпоративна социална отговорност се състезаваха рекордните 112 проекта на 71 компании в шест категории. Наградите на БФБЛ имат за цел да насърчат и популяризират най-добрите практики на компаниите в сфери като екология, образование, развитие на служителите, местните общности и цялото общество.

Наградата е признание за усилията на всички служители на Групата Райфайзен в България, които освен средства, отделят и от личното си време, за да участват с доброволен труд в подкрепа на каузите в кампанията.

 

 

“Избери, за да помогнеш” 2017 се проведе в периода ноември 2017 г. – януари 2018 г. и включи 22 проекта, предварително оценени от външни експерти за устойчивост. В деветата дарителска инициатива “Избери, за да помогнеш” участие взеха 1597 служители на Групата Райфайзен в България. Заедно с подкрепата, която банката добавя към всяко дарение на служител, общата сума за тазгодишната кампания, дарена от банката и нейните служители, възлезе на 205 010 лв. За всичките 9 години кампанията е подкрепила 233 проекта с над 2.7 млн. лева

Повече информация за Годишните награди за отговорен бизнес може да прочетете на сайта на БФБЛ

 Инвеститор в обществото

 

в За банката, Корпоративна социална отговорност, Награди

Препоръчваме още