Блог на Райфайзенбанк

„Здрав дух в здраво тяло“ - важи както за всеки отделен човек, така и за цяла организация. Свързващата нишка в тази сентенция е спортът. Смята се, че спортът е полезен както за физическото здраве, така и за здравето на цели общности, като екипa на една банка например.

Водени от този принцип, отново проведохме ежегодния спортен празник на служителите на Групата Райфайзен под мотото #ПобеждавамеЗаедно.

На 3 юни, в София, около 1000 служители на Групата Райфайзен в България взеха участие във второто издание на спортния празник. Водещ на събитието бе спортния коментатор Илия Илиев, който с много емоция отразяваше най-важното през целия ден.

Официален гост на събитието беше волейболната легенда Владо Николов, който би първия сервиз и постави началото на турнира по плажен волейбол. Футболният турнир също привлече много участници и излъчи победител след много оспорван финал. Други служители показаха завидни качества в спортове като баскетбол, тенис, бадминтон, народна топка. Забавните игри - джаги, скачане с чували, весел волейбол, също събраха много участници, а дамите истински се забавляваха на предвидените специално за тях занимания - танци, йога и пилатес.

По време на празника обърнахме специално внимание на онези служители на Групата Райфайзен в България, които се справят с предизвикателствата в банката вече 10 и повече години. Те бяха поканени във VIP шатрата на събитието, където получиха своите поздравления лично от Управителния съвет на банката и участваха в специалната фотосесия на победителите.

Но каквото и да искаме да споделим, с думи трудно може да опишем спортния дух, така че снимките в галерията по-долу ще допълнят разказа.

А ние, служителите, имаме достатъчно време да развиваме спортните си качества, за да докажем на празника догодина, че освен отлични банкери, можем да бъдем и още по-добри спортисти!

Ние вярваме, че освен физическото здраве, спортът тренира нашата воля и въображение. А те от своя страна ни правят по-силни и ни дават увереността да се борим и да побеждаваме. Да побеждаваме заедно!

в За банката, Любопитно
Етикети:

Препоръчваме още