Блог на Райфайзенбанк

На пръв поглед странни въпроси намират експертен отговор още с изграждането на собствено жилище.

Какво е общото между издръжливостта на пода в хола на вашия дом, броя играчки в детската стая, синдрома „включена ютия“ и шума от барабаните вкъщи? На пръв поглед нищо. Но ако ви попитаме коя е думата, която обединява и трите, няма да ви отнеме много време, преди да я откриете – домът.  И разбира се поредицата видеа, свързани с  жилищните кредити на Райфайзенбанк, които са обединяват около концепцията Попитай експерта.

Сигурни сме, че повечето от вас са мислили над опцията да организират рождения ден на детето си вкъщи поне веднъж. Впоследствие вероятно сте си задали поне два въпроса: колко ли скачащи деца ще издържи подът в хола, преди да се озоват при съседите на долния етаж?

Или ще успеете ли да съберете всички играчки в детската стая след поредната купчина подаръци от роднини и приятели?

А  в случай че музикалното ви хоби изпълва както дните, така и дома ви, то може би сте се питали каква изолация ще ви е нужна, за да свирите на любимите си барабани или друг любим инструмент, без да рискувате съседите да ви намразят?

А случвало ли ви се е да изпадате в паника на работното си място осъзнавайки, че не си спомняте дали сте изключили ютията, преди да излезете от вкъщи? И преди да са ви звъннали от пожарната, бързате да се приберете, за да преборите евентуалното огнено бедствие.

Отговорите на всички тези любопитни въпроси се крият на едно място - собственият ви дом. Или казано по друг начин – една от най-сериозните и дългосрочни връзки в живота ви. А като всяка сериозна  връзка, и тази с дома ви започва с безброй неизвестни. Вашата лична банка знае това от опит и е готова да помогне за предизвикателствата ви като новодомци. Затова и експертите на Райфазенбанк, освен че се грижат за финансовите подробности, с които трябва да се справите при покупката на жилище, с удоволствие отговарят на всички по-нестандартни въпроси, свързани с вашия дом, които несъмнено ви вълнуват в ежедневието. Точно като тези по-горе. 

Ето какво казват експертите в отговор на тези въпроси:

20 000 деца трябва да скочат заедно в хола ви, за да нахлуят при съседите на долния етаж,но пък вашият хол вероятно няма да ги побере, затова бъдете спокойни за вашето детско парти

Реклама жилищен кредит деца

Ако детската стая е 20 квадрата, а играчките са средноголеми 8 834 е броят на играчки, които ще се поберат стаята преди тя да прелее. Не превишавайте този брой, защото детето ще има перфекното оправдание да спи при вас.

реклама жилищен кредит играчки

А когато барабаните са вашето призвания и музиката е неизменна част от вашето ежедневие, се подгответе със 100% звукова изолация или в превод - по 30 сантиметра от всяка стена в домашното студио.

реклама жилищен кредит барамбанист

Именно на въпроса дали сте единствените, които страдате от синдрома „Забравих ли ютията включена“, отговаря новата рекламна кампания на Райфайзенбанк. И спокойно, 1/3 от хората споделят тази хронична паник атака. Но пък за щастие, ютията обикновено е изключена и всичко с вашия дом е наред.

реклама жилищен кредит ютия

Това са историите от серията рекламни видеоклипове, които Райфайзенбанк засне за своите жилищни кредити. Те са поднесени с доза хумор и дават любопитни отговори на въпросите, които дори вероятно още не сте си задали. За всеки случай, вече знаете отговорите им, при това напълно научно обосновани.    

Домът е вашето лично място в света, който се променя според вашия вкус и нужди. Винаги е добре, когато знаеш, че има някой, който да те подкрепи по пътя към покупката на нов дом.

Затова и експертите на Райфайзенбанк застават до вас и с удоволствие отговарят на вашите въпроси, свързани с условията и коя опция да предпочетете при изборът за най-подходящия за вас жилищен кредит от Райфайзенбанк.

в Любопитно, Продукти

Препоръчваме още