Блог на Райфайзенбанк

За всяка покупка през месеца, направена с кредитна карта от Райфайзенбанк, трупате точки от програмата ни за лоялност.  За всеки 1 лв. от стойността на покупките, получавате 1 стандартна точка. Натрупаните точки от текущия месец се добавят към точките от предходните периоди и ще може да ги обмените и използвате в рамките на 36 месеца, когато вие решите.

А колкото повече пазарувате с картата си, толкова повече точки ще печелите.


Подготвили сме ви пример, с който конкретно да ви покажем как най-пълноценно бихте могли да ползвате картата си:)

Безконтактни кредитни карти - Райфайзенбанк
Галина е на 31 г. и има нова безконтактна кредитна карта Виза Класик от Райфайзенбанк с кредитен лимит 1300 лв. Тя се е възползвала от промоцията на Банката за кредитни  карти, валидна до 30.06.2016 г.

Тя планира плащания за период от 1 месец с кредитната си карта за:
  -  Покупки в супермаркети - 280лв.
   - Зареждане на гориво – 2 пъти месечно по 80 лв. - общо 160 лв.
 -   Плащане на битовите сметки за парно, ток, вода, телефон, интернет – 200 лв.
  -  Покупки на дрехи - 120 лв.

В края на месеца общата сума за покупки с картата ще е 760лв. Когато Галина получи заплата, тя ще възстанови цялата сума по своята кредитна карта в рамките на гратисния период и така няма да дължи лихва. Нещо повече – натрупаната сума от 760 лв. носи на Галина 760 стандартни точки от програмата за лоялност на Райфайзенбанк. Тя може да ги обмени в офис на банката или в Райфайзен ОНЛАЙН и да получи по сметката си 7.60 лв., защото 100 точки се равняват на 1 лв.

От промоцията на Райфайзенбанк тя получава допълнителни 5 000 промо точки, които й носят 50лв. Така в края на месеца тя ще разполага общо с 57.60лв от спечелените точки.

Всеки следващ месец Галина ще продължи да плаща със своята карта и да трупа точки. Когато тя реши, ще ги обмени за левовата им равностойност и може да направи подарък за себе си или за близък за нея човек.


в Продукти, Промоции

Препоръчваме още