Блог на Райфайзенбанк

С грандиозно тържество служителите на Райфайзенбанк и дъщерните й дружества отпразнуваха 20-годишният юбилей на банката. Събитието беше посветено не само на годишнината и постиженията на банката за изминалите 20 години, но и на целия екип, допринесъл за успехите й. То премина под надслов „Звезди в перспектива“ и даде възможност на наши колеги да докажат, че освен професионалисти в банковата област, са и музикални таланти, на път да се превърнат в истински звезди. Това бе потвърдено и от звездното жури - Вики Терзийска от група Мастило, Любо Киров и Дичо, които също така изпълниха любими музикални парчета.

Празничната програма беше открита от водещия Ненчо Балабанов, а гостите приветствани от Оливер Рьогл, главен изпълнителен директор на Райфайзенбанк (България) и членовете на Управителния съвет на банката. Продължихме с награждаване на най-дългогодишните служители с 20-годишен опит в Райфайзенбанк и тържествено разрязване на тортата под звуците „Happy birthday”, изпълнена от присъстващите близо 2000 гости.

Акцент в програмата все пак бяха звездите в перспектива. Те  се справиха отлично и успяха да спечелят публиката и журито със своите изпълнения.  Освен музикален талант те демонстрираха артистично поведение, оригинално сценично облекло и  интересна програма. Журито имаше нелеката задача да излъчи само трима финалисти  от изпълнителите, а публиката да избере най-добрия чрез гласуване.

Участникът с най-много гласове и любимец на публиката стана Васил Василев - управител на офис София - Кантек, който изпълни „Here without you” на групата 3 Doors Down. Голямата награда, която той спечели, е екскурзия до Виена и посещение на концерт на световноизвестна звезда.

След награждаването на тримата финалисти, празникът продължи с много музика и танци.

в За банката, Любопитно

Препоръчваме още