Блог на Райфайзенбанк

Срокът за набиране на нови проекти за тазгодишното издание на дарителската кампания на Райфайзенбанк "Избери, за да помогнеш" приключи. Над 80 проекта кандидатстват за включване в инициативата, чрез която се финансират общественозначими каузи в социалната сфера, здравеопазването, културата и образованието, и опазването на околната среда.

Всички получени проекти ще бъдат оценени и включените във финалния списък ще бъдат популяризирани освен сред служителите на Групата Райфайзен в България и сред широката общественост от медийните партньори на "Избери, за да помогнеш".

Избраните каузи се финансират, като служителите на Групата Райфайзен в България правят своите лични дарения по избран от тях проект, а Райфайзенбанк добавя по още 100 лв към дарението на всеки служител. Проектите могат да бъдат подкрепени и от широката общественост, чрез системата за разплащания Pay.dir.bg, чрез онлайн банкирането на Райфайзенбанк или чрез дарителски sms.

За 5 години откакто кампанията "Избери, за да помогнеш" на Райфайзенбанк стартира, са финансирани 138 проекта на обща стойност 1 754 433 лв.

Шестата поред дарителска инициатива стартира през октомври. Тогава ще бъде отворена и благотворителната платформа за дарения www.izberi.rbb.bg за активни дарения за новите проекти, които ще бъдат включени в тазгодишното издание на  “Избери, за да помогнеш".

в Корпоративна социална отговорност, Любопитно

Препоръчваме още