Блог на Райфайзенбанк

Ето че най-сетне дългоочакваното лято настъпи. Дойде сезонът на екскурзиите и почивките. Развълнувани в очакване на предстоящата ваканция, нерядко пропускаме някои на вид дребни неща, които могат да провалят плановете ни. Предлагаме ви няколко съвета, които могат да ви спестят доста главоболия и неудобства по време на ваканцията ви.

1. Уверете се, че сте платили всичките си сметки.

Преди да потеглите към така очакваното пътуване и почивка, уверете се, че сте платили сметките си за ток, парно, вода и телефон вкъщи. Нерядко се случва, улисани в подготовката и смятайки, че сте подготвили всичко - погрижили сте се кой да гледа кучето/ котката, коя съседка да полива цветята, а в същото време се оказва, че сте забравили до платите някоя сметка...

Услугата “Комунални плащания” на Райфайзенбанк ви дава възможност за автоматично плащане на разходи за домакинството и личните ви текущи задължения. Удобствата на тази услуга са неоспорими - няма да пропуснете сроковете си за плащане, а и спестявате време - край на дългите опашки.

Повече информация относно Комунални плащания

2. Превърнете мечтите си в реалност - вземете изгоден потребителски кредит от Райфайзенбанк и изберете за вас и вашето семейство по-екзотична или далечна дестинация през лятото.

И ето, дойде моментът , в който можете да организирате за вас и за вашето семейство по-дълга почивка или екзотична ваканция. Ами да, учихте много- университет, специализации, езици; имате любими хора, създадохте дом и семейство, но все още не ви остава време и излишни пари, за да организирате екзотична ваканция или двуседмична спокойна почивка. Можете да осъществите мечтаното пътуване, като се възползвате от изгодните условия за потребителски кредит на Райфайзенбанк.

Вече можете бързо и лесно да получите потребителски кредит от Райфайзенбанк в размер до 7 000 лв. за срок на изплащане от 6 мес. до 7 години без да ви е необходим поръчител и без превод на работна заплата в банката.
Ако пък ви е необходима по-голяма сума, можете да кандидатствате за кредит с висок размер. Те са съответно до 15000 лв. без поръчител и до 35 000 лв. с поръчител.

Повече информация относно потребителските кредити на Райфайзенбанк

3. Ето че мечтаната почивка вече е на път да се превърне в реалност.

Тя ви очаква, а вие с нетърпение очаквате датата на пътуването. Заделили сте средства, подготвили сте багажа, уредили сте всичко до най-малката подробност... Точно в този момент се сещате, че в чужбина обичайният начин за плащане е с карта и освен това на почивка винаги е хубаво да разполагате с достатъчно средства. Именно тук можем да ви убедим в предимствата на една кредитна карта.

Ако пък разполагате с достатъчно средства, защо да рискувате да носите големи суми в брой в себе си? Възползвайте се от практичността и удобството на дебитните карти.
Ако все още нямате банкова карта, Райфайзенбанк (България) предлага при изгодни условия издаване на различни видове банкови карти, създадени за да улеснят ежедневието ви. Разгледайте нашите предложения за банкови карти.
А ако пък вече сте притежател на банкова карта, Райфайзенбанк ви предлага някои съвети, които биха ви били от полза по време на вашата ваканция, но на първо място си припомнете своя ПИН.

Запишете си или запомнете телефоните на 24-часовия авторизационен център на банката – (+359 2) 962 41 02 – можете да се обаждате при възникване на проблеми с Вашата карта.

Всички тези услуги на Райфайзенбанк можете да заявите във всеки офис на банката или чрез мобилен банков консултант, среща с когото можете да уговорите на удобно за Вас място на телефон 0700 10000.

Райфайзенбанк ви пожелава една приятна и безпроблемна лятна почивка!

в За банката, Любопитно, Продукти, Промоции

Препоръчваме още