Блог на Райфайзенбанк

Райфайзенбанк, е един от основните спонсори на състезанието Urbanathlon, организирано от списание Men`s Health, което се проведе на 1 юни в София. Градското спортно предизвикателство се провежда ежегодно в редица големи градове по света. Тази година софийските улици бяха домакин на събитието, определяно от New York Post като “фитнес в бетонната джунгла”.

Целта на състезанието е пробег на трасе с дължина 7км, включващ класически ърбан препятствия. Това са преодоляване на автомобилни задръствания, стълби, пейки, автобуси, полицейски заграждения, разнообразени и с някои елементи от подготовката на пожарникарите, като военни мрежи или стени за катерене.

Основната цел на Urbanathlon е да призове хората да спортуват и да поддържат добра физическа форма. Тук важни са не толкова резултатите, колкото тренировките преди съревнованието. Във фестивалната зона на Urbanathlon, намираща се зад музея “Земята и хората” бяха организирани забавления за възрастни и деца, концерти на живо и награди.

Там Райфайзенбанк имаше рекламна шатра, на която представи рекламната си кампания за кредитни карти, а мобилни банкери на банката разясняваха на гражданите предимствата в ползването на кредитните карти и попълваха на място искания за издаване на кредитни карти. 
Повече информация за промоцията по кредитните карти.

в Корпоративна социална отговорност, Любопитно, Промоции

Препоръчваме още