Блог на Райфайзенбанк

В този материал ще ви представим накратко няколко начина за намаляване на разходите с нашите продукти, така че да посрещнете по-леко по-високите разходи за комунални услуги, валидни от 1 юли.

Онлайн банкирането ще ви спести време, усилия и средства! Транзакциите през него са по-евтини в сравнение с тези, извършвани на каса, като някои от таксите могат да са до 50% по-ниски спрямо преводите, наредени на хартиен носител в банков клон. Освен това, регистрацията за него е напълно безплатна, нямате месечна такса за обслужване, а получаването на SMS кодове за потвърждаване на плащания е безплатно. Ето какво спестявате с Райфайзен Онлайн:

Спестовната ни програма дава възможност за спестяване при изгодна лихва, докато правите разплащания с дебитна карта Maestro! Тя е комбинация от дебитна карта Maestro и свързана към нея Депозитна сметка с годишна лихва до 6%. По Ваш избор сума в размер на 3%, 5% или 10% от всяко теглене на банкомат, покупка в търговски обект или плащане в интернет с дебитна карта Maestro автоматично се прехвърля от дебитната Ви карта по Депозитната Ви сметка. А можете и да теглите и внасяте средства по депозитната си сметка по всяко време. Научете повече за спестовната програма.

Ако ползвате някоя от кредитните ни карти Visa Classic, MasterCard Standard или РайКАРТ, Вие получавате ежемесечно обратно по картата си 1% отстъпка за всяка покупка/плащане с картата в страната. С Райкарт ползвате и допълнителна отстъпка от 2% отстъпка за покупки в супермаркетите Пикадили и магазините на Техномаркет Европа. А с кобрандираната карта Billa-Visa Classic получавате 2% отстъпка от всяка покупка с картата в магазините на BILLA в страната.

С кредит "Енергийна ефективност" можете да реализирате енергоспестяващ проект, след завършването на който Райфайзенбанк ще ви възстанови 20% от размера на кредита или 30% ако, проектът е групов. А какъв може да е проектът? Изборът е голям: енергоспестяващи прозорци, газови котли и бойлери, котли и печки за биомаса, слънчеви колектори за топла вода и други.

А ако искате да спестите време за плащането на месечните сметки на вашето домакинство за вода, електричество, парно и др., Ви предлагаме услугата Комунални плащания, чрез коята Райфайзенбанк ще извършва плащането на Вашите сметки автоматично вместо Вас.

в Продукти

Препоръчваме още