Блог на Райфайзенбанк

Райфайзенбанк бе отличена с 2 награди по време на 20-тото юбилейно издание на конкурса "Банка на годината" на Асоциация "Банка на годината" - приза "Таен клиент" и Наградата за ефективност.

Райфайзенбанк получи приза "Таен клиент" за втора поредна година и е единствената българска банка, отличавана с тази награда. Тя е признание за високото качество на обслужване в клоновете на Райфайзенбанк. Тази награда се дава след провеждане на независимо национално маркетингово проучване на качеството на работа в над 500 банкови офиси на българските банки в София и в цялата страна по маркетинговата система "Таен клиент".

Освен отличието за тайния клиент, Райфайзенбанк грабна и наградата в категорията "Ефективност". Призът се връчва на банката, която печели най-много от присъщата й дейност - кредитиране и обслужване на парични операции - като, същевременно поддържа оптимално разпределение на активите си и следи стриктно риска в своя портфейл.

Райфайзенбанк е сред най-отличаваните банки в престижния конкурс - три пъти е била “Банка на годината” - през 2002, 2003 и 2007 г., а през 2004 г. е обявена и за “Банка на клиента”.

Банка на годината 2011

в Награди

Препоръчваме още