Блог на Райфайзенбанк

В съревнование с 46 проекта на 30 ПР агенции и ПР отдели на компании и организации Райфайзенбанк взе 2-ра награда в категорията “Обществено значима PR кампания на организация от бизнес сектора” за Дарителската си инициатива “Избери, за да помогнеш” за 2011 г.

Това е 8-ата поредна награда, която банката получава за организацията, провеждането и комуникационната кампания на Дарителската кампания “Избери, за да помогнеш”. Наградите ПР приз се връчват от Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО), като Райфайзенбанк взе това отличие в 12-ото поредно издание на конкурса на официална церемония в хотел Метрополитан миналата седмица.

В 3-ото издание на Дарителската кампания "Избери, за да помогнеш"2011 г. Групата Райфайзен в България, 2897 нейни служители и външни дарители събраха общо 387 102 лв. за 22 проекта обществено значими проекти за най-нуждаещите се членове на обществото, както и за екологични, и културни и образователни каузи. На сайта на дарителската кампания www.izberi.rbb.bg. може да се намери повече информация за организацията и провеждането на благотварителната кампания, както и подробности за дарителските проекти и начините, чрез които може да се направи дарение.

в За банката, Награди

Препоръчваме още