Блог на Райфайзенбанк

Какво ще кажете да продължите да пазарувате както обикновено и за това да получавате паричен подарък? И то всеки месец до края на август 2012?

Това е напълно възможно, ако решите да се възползвате от нашата промоция за нови кредитни карти MasterCard и Visa.

Така, докато ползвате новата си кредитна карта от Райфайзенбанк както за своите обичайни покупки, така и за дълго планирани и отлагани по-големи покупки, можете да получите отстъпка от 10% за най-голямата месечна покупка с картата.

Нека например да предположим, че през април 2012 сте ползвали картата си за покупка на дрехи за 70 лв, пазаруване в супермаркет за 100 лв, плащане на сметка на телефон за 40 лв и нова мебел за 500 лв. В началото на следващия месец ще получите 50 лв по картата си, които представляват 10% отстъпка за най-голямата ви покупка (500 лв за мебел).
А през следващите месеци бихте могли например да платите с картата си вашата лятна почивка или да закупите така желания нов лаптоп.

За да получавате 10% отстъпка всеки месец до края на промоцията е необходимо да направите следното:

Подайте искане за кредитна карта MasterCard Standard, Visa Classic, Visa Gold или MasterCard Gold от Райфайзенбанк до 31 май 2012 в наш офис, онлайн или чрез мобилен банков консултант на тел. 0700 10000 (Vivacom), 1721 (M-Tel, Globul).

Вземете своята нова карта и всеки месец правете с нея най-малко 3 покупки в страната или през български интернет страници.

Абсолютната стойност на отстъпката за месеца не може да надхвърля 10% от одобрения кредитен лимит по картата.

Ако имате въпроси за нашата промоция, ще се радваме да ви отговорим. Можете да ни пишете на e-mail bank.cards@raiffeisen.bg или да се свържете с на тел. 0700 10 000 (Vivacom); 17 21 (M-Tel и Globul).

Повече информация за картите MasterCard или Visa.
Желаем ви приятно пазаруване! :)

Поздрави:
Твоята лична банка

в Промоции

Препоръчваме още